Δήλωση Δημάρχου για δικαστική απόφαση

Print

An den mporeite na diavasete to deltio, peteiste edo!

ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Ενημερωτικό Δελτίο


 

Δήλωση Δημάρχου για δικαστική απόφαση

Μετά από είκοσι έξι χρόνια λειτουργίας μου στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, σαν Πρόεδρος της Κοινότητας Ολβίου και στη συνέχεια Δήμαρχος Τοπείρου, έφτασε η στιγμή να κριθώ σε πρώτο βαθμό ένοχος για παράβαση καθήκοντος.

Ο λόγος: γιατί δεν απέλυσα εργαζόμενο στο δήμο μας, που είχε καταδικαστεί τελεσίδικα για υπόθεση που δεν αφορούσε την λειτουργία του στο Δήμο. Με όλο το σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη, θεωρώ ότι έσφαλε το Δικαστήριο στη κρίση του αυτή, γιατί από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι μου είχε ποτέ γνωστοποιηθεί η αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση σε βάρος του εργαζόμενου αυτού, ώστε να προβώ στις απαραίτητες ενέργειες. Αντίθετα, εγώ ως Δήμαρχος, μετά την πρωτόδικη καταδίκη του εργαζόμενου, τον παρέπεμψα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα να τεθεί σε αργία. Το σφάλμα αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα διορθωθεί στην δίκη του εφετείου. 

Όμως, θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα στους πολιτικούς μου αντιπάλους, που νομίζουν ότι με την απόφαση αυτή θα με θέσουν στο περιθώριο της πολιτικής σκηνής στο Δήμο Τοπείρου. Ο εχθρός που συκοφαντούν συνεχώς, και σύντομα θα λογοδοτήσουν γι’αυτό, δεν είναι ο Δήμαρχος Τοπείρου, που δεν τους αφήνει να κερδίσουν τις εκλογές κάθε φορά. Είναι ο κακός τους εαυτός που εμποδίζει τους δημότες μας να τους εμπιστευτούν έστω και λίγο. Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Στέλιος Χατζηευαγγέλου
Δήμαρχος Τοπείρου

  


Αν θέλετε να τροποποιήσετε την συνδρομή σας,
Αν θέλετε να ακυρώσετε την συνδρομή σας, 
or 


Δήμος Τοπείρου | Εύλαλο, Τ.Κ. 672 00, Ξάνθη | www.topeiros.gr | Τηλ. 2541352600 | Fax: 2541352650

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΩΝ: Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν την δυνατότητα σχολιασμού.

Διαβάστε επίσης τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων