Εγκαίνια ΚΑΠΗ Ερασμίου & Κυψέλης

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ. Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα εγκαίνια των κτιρίων των ΚΑΠΗ του Δημοτικού Διαμερίσματος Ερασμίου και του οικισμού Κυψέλης, από το Δήμαρχο Τοπείρου κ. Στ. Χατζηευαγγέλου.

 

ΚΑΠΗ Ερασμίου: σύγχρονο & λειτουργικό

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2006, εγκαινιάστηκε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο, στο οποίο θα στεγάζονται και οι διοικητικές υπηρεσίες του ΚΑΠΗ Τοπείρου. Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, όπως ο Νομάρχης Ξάνθης, Αντινομάρχες, πολιτευτές του Νομού Ξάνθης και Δημοτικών Σύμβουλων του Δήμου Τοπείρου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τοπείρου, αναφέρθηκε στις μεγάλες προσπάθειες που έχει καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια η Δημοτική Αρχή για την δημιουργία υποδομών και υπηρεσιών (κτιριακές εγκαταστάσεις – προγράμματα όπως Βοήθεια στο Σπίτι – Τρίτη Ηλικία & Θάλασσα) για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση της Τρίτης Ηλικιάς του Δήμου Τοπείρου και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την αποτελεσματικότητά τους.

ΚΑΠΗ Κυψέλης: Τιμώντας τον αείμνηστο Αθανάσιο Γκόγκο

Σε μια λιτή και πλούσια σε συγκινήσεις εκδήλωση, την Κυριακή 27 Αυγούστου 2006, πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του ΚΑΠΗ Κυψέλης, παρουσία των κατοίκων του οικισμού και Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Τοπείρου.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων ο Δήμαρχος Τοπείρου δε παρέλειψε να αναφερθεί και στο έργο του αείμνηστου Αθανασίου Γκόγκου. Δείχνοντας έμπρακτα τον σεβασμό του στο έργο του πρώην προέδρου της Κοινότητας Εξοχής, όλοι οι παρευρισκόμενοι κράτησαν ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του και ο Δήμαρχος Τοπείρου προέβη στα αποκαλυπτήρια πινακίδας με την οποία, από εδώ και στο εξής, η πλατεία της Κυψέλης θα ονομάζεται «Πλατεία Γκόγκου Αθανασίου».ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΩΝ: Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν την δυνατότητα σχολιασμού.

Διαβάστε επίσης τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σύνδεση Εγγραφή

Σύνδεση

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφή σε λίστα/ες για να λαμβάνετε μέσω e-mail ενημερωτικά δελτία:
Όροι και Προϋποθέσεις

electronic services

ixografiseis

downloads

xartes-google

benzini

kairos

Δήμος Τοπείρου N. Ξάνθης

con address Εύλαλο, Τ.Κ. 67200, Ξάνθη
con tel 2541352600,1 con fax 2541352650
con email info @ topeiros.gr

Διευθύνσεις Αλληλογραφίας
Τηλέφωνα-Emails
-Λίστες NewsLetters

Κοινωνική Δικτύωση:

24rss Rss

24twitter Twitter

24facebook Facebook

24google plus Google+

24youtube Youtube

24flickr Flickr

24mixcloud Mixcloud

topeiros video

Άγνωστοι Οικισμοί του Δήμου Τοπείρου
BeachVolley στις Παραλίες του Δήμου
Παραδοσιακός Θρακιώτικος Γάμος
Στενά Νέστου: Φυσικό περιβάλλον
Ολυμπιάδα 2004
Τα έθιμα του Πάσχα στη Θράκη
Θεατρική Αγωγή στο Δήμο Τοπείρου