Παρουσίαση του Έργου ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του έργου «ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», στο πνευματικό κέντρο Ερασμίου του Δήμου Τοπείρου.

1.P1010095 f SM

Το έργο ένα πρωτοποριακό σύστημα τηλεφροντίδας για τους Δημότες και αποτελεί την κορύφωση των προσπαθειών του Δήμου, για την ανάπτυξη συστημάτων που θα συμβάλουν σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και φροντίδας, στην αναβάθμιση της λειτουργίας του Βοήθεια στο Σπίτι, την κατάρτιση και εκπαίδευση των Πολιτών στα συγκεκριμένα θέματα, στην εξοικονόμηση πόρων με χρήση νέων τεχνολογιών και στην είσοδο σε μια νέα εποχή.

2.P1010147 f SM

Η προσέλευση και το ενδιαφέρον των Δημοτών ήταν πολύ μεγάλη. Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου καλωσόρισε τους εκπροσώπους των εταιρειών που ολοκλήρωσαν το έργο, τους Δημότες και έκανε την παρουσίαση του έργου, τονίζοντας ειδικά την δυνατότητα των δημοτών να παρακολουθούν δωρεάν παραμέτρους της υγείας τους με τα σύγχρονα μέσα.

3.P1010094 f SM

4.P1010117 f SM

Τεχνικός της εταιρείας εξήγησε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας υλοποίησης και με παραδείγματα ενημέρωσαν τους Δημότες για τον τρόπο που θα μπορούν οι ίδιοι να εξετάζονται και να έχουν πρόσβαση στις Ιατρικές τους εξετάσεις.

5.P1010128 f SM

6.P1010103 f SM

7.P1010093 f SM

8.P1010096 f SM

9.P1010132 f SM

11.P1010165 f SM

12.P1010172 f SM

13.P1010194 f SM

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου κ. κ. Χουσείν Ογλού Σουνάι, Χρυσόστομος Κοτόπουλος, Στέργιος Κουραμίδης, η Πρόεδρος της Β’ θμιας εκπαίδευσης του Δήμου κ. Αναστασία Καρκαλιάνη, ο Πρόεδρος του Ερασμίου κ. Αθανάσιος Τερζής, ο Πρόεδρος του Ολβίου κ. Ευρυσθένης Βαχαρέλης, ο Πρόεδρος των Τοξοτών κ. Χαράλαμπος Νιναχίδης, ο Πρόεδρος του ΠΠΑΠ κ. Χαράλαμπος Σπυριδόπουλος, ο Πρόεδρος του Κ.Π.Φ.Α κ. Αγγελος Γιαβανόπουλος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου οι οποίοι και έκαναν πολλές ερωτήσεις στον τεχνικό υλοποίησης του έργου και τις διαδικασίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΩΝ: Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν την δυνατότητα σχολιασμού.

Διαβάστε επίσης τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σύνδεση Εγγραφή

Σύνδεση

ΕΓΓΡΑΦΗ