ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Π.Σ. ΝΕΟΥ ΟΛΒΙΟΥ

Σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ολβίου που  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέου Ολβίου παρουσία Δημοτικών Συμβούλων, πλήθος Δημοτών, αλλά και με τη συμμετοχή του συνθέτη - τραγουδιστή Βασιλειάδη Ευστάθιου, ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Συλλόγου για το έτος 2017.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης, Αρχιμανδρίτης, π. Σωφρόνιος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης, κ.κ. Παντελεήμων.

Ο κ. Θωμάς Μίχογλου στον εγκάρδιο χαιρετισμό και τις ευχές του για Υγεία, Εργασία, Αλληλεγγύη, Αισιοδοξία το 2017, τόνισε πως ο Δήμος γίνεται ισχυρός όσο ποτέ. «Με την προσπάθεια ενίσχυσης όλων των υπηρεσιών αριθμητικά και ποιοτικά θα πάμε καλύτερα. Ως μια γροθιά εργαζόμενοι του Δήμου, Δημοτική Ομάδα, Πρόεδροι και Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων και ενεργοί πολίτες εργάζονται, δρουν και ενεργούν ώστε να κάνουν έργα αντάξια του τόπου μας, του Δήμου της Συμμετοχής, της Αισιοδοξίας, της Ελπίδας και της Καινοτομίας.»

Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε επίσης ότι το έργο του Δήμου σε καμία περίπτωση δε θα ανατραπεί λόγο της γραφειοκρατίας ή της δύσκολης περιόδου για την Χώρα μας.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Χ. Κουτσομιχάλης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Π.Π.Α.Π. και Δημοτικός Σύμβουλος Χ. Σπυριδόπουλος, ο Πρόεδρος της Α/βθιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δ. Παπαδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Α. Λουκμακιάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολβίου κ. Ε. Βαχαρέλης καθώς και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο συνδημότης κ. Ευστάθιος Βασιλειάδης με καταγωγή από το Ν. Όλβιο, ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Τοπείρου. Ο Ευστάθιος Βασιλειάδης είναι συνθέτης, τραγουδιστής και συμμετέχει σε διάφορα σχήματα έντεχνου και παραδοσιακού τραγουδιού. Η μοναχική απόλυτα επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, έχει επιβραβευτεί από τον προσωπικό του δίσκο που έχει κυκλοφορήσει με πολύ καλές κριτικές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

 

           

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΩΝ: Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν την δυνατότητα σχολιασμού.

Διαβάστε επίσης τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τοπείρου

AAAA

Σύνδεση Εγγραφή

Σύνδεση

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφή σε λίστα/ες για να λαμβάνετε μέσω e-mail ενημερωτικά δελτία:
Όροι και Προϋποθέσεις

electronic services

ixografiseis

downloads

xartes-google

benzini

kairos

Δήμος Τοπείρου ν. Ξάνθης

con address Εύλαλο, Τ.Κ. 67200, Ξάνθη
con tel 2541352600,1 con fax 2541352650
con email info @ topeiros.gr

Διευθύνσεις Αλληλογραφίας
Τηλέφωνα-Emails
- Λίστες NewsLetters

Κοινωνική Δικτύωση:

24rss Rss

24twitter Twitter

24facebook Facebook

24google plus Google+

24youtube Youtube

24flickr Flickr

24mixcloud Mixcloud

topeiros video

Άγνωστοι Οικισμοί του Δήμου Τοπείρου
BeachVolley στις Παραλίες του Δήμου
Παραδοσιακός Θρακιώτικος Γάμος
Στενά Νέστου: Φυσικό περιβάλλον
Ολυμπιάδα 2004
Τα έθιμα του Πάσχα στη Θράκη
Θεατρική Αγωγή στο Δήμο Τοπείρου