«ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ….»

Γεύμα με άρωμα κυπέλου παρέθεσε ο Δήμος Τοπείρου σε συνεργασία με το «Ν.Π.Δ.Δ. Π.Π.Α.Π.» εχθές το βράδυ προς τιμή των δύο ομάδων του τελικού κυπέλου της Ε.Π.Σ. Ξάνθης «Αναγέννηση Θαλασσιάς» και «Άρη Αβάτου». Οι ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία, οι διοικήσεις των ομάδων, δημοτικοί σύμβουλοι, παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον Νομό Ξάνθης, η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Ξάνθης και φίλοι, βρέθηκαν σε εστιατόριο στην περιοχή της Γαλάνης.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τις διοικήσεις, τους προπονητές και τους παίκτες και των δυο ομάδων τόσο για την παρουσία τους στον τελικό όσο και για την αποδοχή της πρόσκλησης στο γεύμα. Όπως είπε χαρακτηριστικά «…..το Γ΄ ημίχρονο του ημιτελικού «παίζεται» σήμερα εδώ, στο γεύμα που ο Δήμος διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Χ. Σπυριδόπουλο και το Δ.Σ. του «Ν.Π.Δ.Δ. Π.Π.Α.Π.», για να ευχαριστήσει τόσο τις διοικήσεις όσο και τους παίκτες για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και τη διάκριση τους στον τελικό.

Με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι η ατμόσφαιρα, αν και σχεδόν 48 ώρες πριν τον τελικό, είναι άκρως φιλική, αφού παίκτες και των δυο ομάδων κάθονται δίπλα δίπλα και μαζί.  Αυτό αποδεικνύει ότι ο τελικός αν και προμηνύεται πολύ δυνατός και με πολύ πάθος θα γίνει μέσα στο αγωνιστικό πνεύμα του « ευ αγωνίζεσθαι» και χωρίς αντιαθλητικά χτυπήματα. Εύχομαι ο Τελικός Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ξάνθης να αναδείξει νικητή τον καλύτερο και όπως και να έχει, στο τέλος, όλοι μαζί και πάλι θα το γιορτάσουμε και οι δυο ομάδες μαζί, διότι το κύπελλο για δεύτερη συνεχή χρονιά θα παραμείνει στον Δήμο Τοπείρου.

Εύχομαι σε όλους καλό τελικό, με σεβασμό για τον αντίπαλο και πάνω απ΄ όλα χωρίς τραυματισμούς».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τοπείρου απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στις διοικήσεις των δυο ομάδων. Στους προπονητές και στους αρχηγούς και των δυο ομάδων δόθηκε ένα αναμνηστικό λεύκωμα του «Μουντιάλ» ποδοσφαίρου του 2010 από την Πρόεδρο του Δ. Σ. κα. Ε. Πολυχρονιάδου τους δυο Αντιδημάρχους κ. Χ. Κουτσομιχάλη και κ. Ν. Κιατίπη και από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χ. Κοτόπουλο. Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες παρέλαβαν από ένα αναμνηστικό λεύκωμα.

Ο Πρόεδρος του «Ν.Π.Δ.Δ. Π.Π.Α.Π.» κ. Χ. Σπυριδόπουλος φανερά συγκινημένος λόγω του ότι 25 ποδοσφαιριστές από τις δυο ομάδες τον είχαν στο παρελθόν προπονητή και είχαν αγωνισθεί μαζί του με πολλές διακρίσεις τόσο σε Τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους τους παίκτες καλή συνέχεια και καλό τελικό.   

Η Διοίκηση του Άρη Άβατου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τοπείρου κ. Θωμά Μίχογλου απονέμοντας του αναμνηστικό λάβαρο της ομάδας για την ενεργό του δράση ως ποδοσφαιριστή, κάνοντας αναφορά ότι υπήρξε πρωταθλητής με την ομάδα του Ερασμίου το έτος 1978-1979, για τον ρόλο του ως προπονητής σε ομάδες του Δήμου Τοπείρου και τέλος με την ιδιότητα  του Δημάρχου Τοπείρου διότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Τοπείρου

 

 

 

 

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΩΝ: Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν την δυνατότητα σχολιασμού.

Διαβάστε επίσης τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τοπείρου

AAAA

Σύνδεση Εγγραφή

Σύνδεση

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφή σε λίστα/ες για να λαμβάνετε μέσω e-mail ενημερωτικά δελτία:
Όροι και Προϋποθέσεις

electronic services

ixografiseis

downloads

xartes-google

benzini

kairos

Δήμος Τοπείρου ν. Ξάνθης

con address Εύλαλο, Τ.Κ. 67200, Ξάνθη
con tel 2541352600,1 con fax 2541352650
con email info @ topeiros.gr

Διευθύνσεις Αλληλογραφίας
Τηλέφωνα-Emails
- Λίστες NewsLetters

Κοινωνική Δικτύωση:

24rss Rss

24twitter Twitter

24facebook Facebook

24google plus Google+

24youtube Youtube

24flickr Flickr

24mixcloud Mixcloud

topeiros video

Άγνωστοι Οικισμοί του Δήμου Τοπείρου
BeachVolley στις Παραλίες του Δήμου
Παραδοσιακός Θρακιώτικος Γάμος
Στενά Νέστου: Φυσικό περιβάλλον
Ολυμπιάδα 2004
Τα έθιμα του Πάσχα στη Θράκη
Θεατρική Αγωγή στο Δήμο Τοπείρου