Με μεγάλη επιτυχία το Let’s Do It Greece στον Δήμο Τοπείρου

    

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Τοπείρου στην Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού Let’s do it Greece που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου και ώρα 11.00 π.μ., στα Στενά του Νέστου και στον οικισμό Γαλάνη αλλά και στην Παραλία Ερασμίου.

Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Τοπείρου με τον Δήμαρχο κ. Θωμά Μίχογλου δήλωσε συμμετοχή δείχνοντας την έμπρακτη ευαισθητοποίηση στα θέματα διαχείρισης απορριμμάτων και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ε. Πολυχρονιάδου, ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Κιατίπης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Π.Π.Α.Π. και δημοτικός σύμβουλος κ. Χ. Σπυριδόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ερασμίου κ. Α. Τερζής, η Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Γαλάνης κα. Ε. Μαυροπούλου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Τοξοτών με Πρόεδρο την κα. Π. Καρασακαλίδου, Πολιτιστικό Σύλλογο Ερασμίου "Γεώργιος Βιζυηνός", τον Σύλλογο Γυναικών Ερασμίου "ΓΑΙΑ", Πολιτιστικό Σύλλογο Αβάτου και Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλάνης με Πρόεδρο κ. Κ. Μωυσιάδη, συμμετείχαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον εθελοντικό καθαρισμό και συνεργαστήκαν για τον κοινό σκοπό.

Η συμμετοχή ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα και δείχνοντας στη πράξη το ενδιαφέρον όλων κυρίως για το περιβάλλον.
       Συνολικά στην δράση συμμετείχαν 40 άτομα περίπου που μοιράστηκαν σε 4 σημεία, δόθηκαν γάντια, σακούλες και μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσαν πάνω από 50 μεγάλους σάκους με απορρίμματα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια δήλωσε ο Δήμαρχος Τοπείρου, κ. Θωμάς Μίχογλου σε όλους τους εθελοντές και τους συλλόγους που έλαβαν μέρος ορμώμενοι από την αγάπη για τον τόπο τους και τη διάθεση για εθελοντική προσφορά. Στέλνοντας και φέτος το μήνυμα της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και της αξίας της εθελοντικής προσφοράς, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε πολίτη και κάθε σύλλογο που έλαβε μέρος στην σπουδαία αυτή εθελοντική πρωτοβουλία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

  

 

 

 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΩΝ: Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν την δυνατότητα σχολιασμού.

Διαβάστε επίσης τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Τοπείρου

AAAA

Σύνδεση Εγγραφή

Σύνδεση

NEWSLETTER

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφή σε λίστα/ες για να λαμβάνετε μέσω e-mail ενημερωτικά δελτία:
Όροι και Προϋποθέσεις

electronic services

ixografiseis

downloads

xartes-google

benzini

kairos

Δήμος Τοπείρου ν. Ξάνθης

con address Εύλαλο, Τ.Κ. 67200, Ξάνθη
con tel 2541352600,1 con fax 2541352650
con email info @ topeiros.gr

Διευθύνσεις Αλληλογραφίας
Τηλέφωνα-Emails
- Λίστες NewsLetters

Κοινωνική Δικτύωση:

24rss Rss

24twitter Twitter

24facebook Facebook

24google plus Google+

24youtube Youtube

24flickr Flickr

24mixcloud Mixcloud

topeiros video

Άγνωστοι Οικισμοί του Δήμου Τοπείρου
BeachVolley στις Παραλίες του Δήμου
Παραδοσιακός Θρακιώτικος Γάμος
Στενά Νέστου: Φυσικό περιβάλλον
Ολυμπιάδα 2004
Τα έθιμα του Πάσχα στη Θράκη
Θεατρική Αγωγή στο Δήμο Τοπείρου