Πίσω στο www.topeiros.gr

2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ
ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

 

ΜΑΓΕΨΑΝ

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ

ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στα πλαίσια της θεατρικής αγωγής, και το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Τοπείρου, που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Τοπικής Ανάπτυξης Τοπείρου, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2002 στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τοξοτών.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που ήρθε να καμαρώσει τα παιδιά του, ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα με τα χαμόγελα που τους χάρισαν οι μαθητές με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους και το ξεκαρδιστικό θεατρικό παιχνίδι που ακολούθησε. Μάγεψαν τόσο πολύ τον κόσμο, με τις αθώες και γεμάτες ενθουσιασμό ερμηνείες τους, που χάρισαν στους θεατές συγκινήσεις τις οποίες θα θυμούνται για πολύ καιρό.

 

 

Στο Φεστιβάλ αυτό συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση, σκηνοθεσία και διδασκαλία του ηθοποιού - σκηνοθέτη κ. Κώστα Λειβαδίτη τα παρακάτω Δημοτικά Σχολεία με τα εξής έργα:

1. ΑΒΑΤΟ - ΕΡΓΟ: "Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΓΟΣ"

2. ΕΞΟΧΗ (ΚΥΨΕΛΗ - Ν. ΑΜΙΣΣΟΣ) - ΕΡΓΟ: "ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗ"

3. ΕΥΛΑΛΟ - ΕΡΓΟ: "Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ"

4. ΤΟΞΟΤΕΣ - ΕΡΓΟ: "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ"

Τη θεατρική βραδιά εκτός από το πλήθος γονέων και δημοτών του Δήμου Τοπείρου, παρακολούθησαν επίσης και ο Δήμαρχος κ. Στυλιανός Χατζηευαγγέλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραγκιουμλέζης Δημήτριος και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Α. κ. Τραχανέλης Κωνσταντίνος.

 

Ο Δήμαρχος Τοπείρου με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Τ.Α.Στη μικρή δεξίωση που ακολούθησε προς τιμήν των μαθητών και των γονέων τους, ο Δήμαρχος Τοπείρου μεταξύ άλλων δήλωσε και τα εξής: "Πλέον, μετά από αυτή την ξεχωριστή βραδιά, το Φεστιβάλ Μαθητικού Παιδικού Θεάτρου έγινε θεσμός για το Δήμο Τοπείρου και θα συνεχιστεί να υποστηρίζεται θερμά, προσωπικά από εμένα, αλλά και από την Δημοτική Επιχείρηση και τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του και ιδίως τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, κ. Τραχανέλη για την αγάπη που δείχνει στους μικρούς δημότες μας".

 

 

μεγέθυνση

Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης κ. Κώστας Λειβαδίτης

Πίσω στο www.topeiros.gr