N' Joy JUNIORS

Δηλώσεις Συμμετοχής

Κανονισμοί Τουρνουά

STAR CUP
ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ

Live

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΓΓΑΝΩΝ

Σκαρίφημα Γηπέδου

Υποχρεώσεις Δ.Ε.Τ.Α.

Οι παλαιότερες
διοργανώσεις
στα Μάγγανα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΤΟΥ BEACH VOLLEY

Αρχική Σελίδα Δήμος Τοπείρου Ε.Ο.ΠΕ. - Τμήμα Beach Volley Ελληνική Ομοσπονδία ΠΕτοσφαίρισης ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

ΕΒΓΑ JUNIORS 2000

 

Τα μετάλλιαΟλοκληρώθηκε με ξεχωριστή επιτυχία την Κυριακή 16 Ιουλίου  του 2000 το 5ο Τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΕΒΓΑ JUNIORS 2000 στην παραλία των Μαγγάνων Δήμου Τοπείρου, στο GOA club, συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της Δημοτικής Επιχείρησης Τοπικής Ανάπτυξης (Δ.Ε.Τ.Α.) Δήμου Τοπείρου.

Αναμνηστική πλακέτα από τον εκπρόσωπο του Ε.Ο.Πε. κ. Γ. Γκάγκαλη, στο Δήμαρχο ΤοπείρουΤο Τουρνουά παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι ενώ παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος του Δήμου Τοπείρου κ. Στυλιανός Χατζηευαγγέλλου. Οι αγώνες καλύφθηκαν από το περιφερειακό Κανάλι 6 καθώς επίσης και από την ΕΤ3. Μετά την λήξη του τουρνουά ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Στυλιανός Χατζηευαγγέλλου σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ μεταξύ άλλων δήλωσε: «ευχαριστούμε την Ε.Ο.Πε που μας έκανε την τιμή να διεξαχθεί στα ΜΑΓΓΑΝΑ, στην παραλία του GOA club αυτή η διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι και του χρόνου θα υπάρξει μια αντίστοιχη μεγαλύτερης εμβέλειας που θα δώσει την δυνατότητα στον κόσμο όχι μόνο να γνωρίσει το άθλημα του  beach volley αλλά και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.»

ΣτιγμιότυποΝικητές στις 3 κατηγορίες αναδείχθηκαν:

στην κατηγορία εφήβων οι Ανδραμερίνας – Νιώπας

στην κατηγορία παίδων οι Κόκκινος – Πούλιος

και στην κατηγορία κορασίδων οι:Ανδραβόγλου – Παρουσάκη

 

Τέλος ο Δημοτική Επιχείρηση Τοπικής Ανάπτυξης και ο Δήμος Τοπείρου θέλουν να ευχαριστήσουν το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ν. Ξάνθης για την παροχή υγειονομικής κάλυψης, το Κανάλι 6 για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων και τους χορηγούς: Βιομηχανία Γάλακτος «ΡΟΔΟΠΗ Α.Ε.», Τυπογραφείο «ΔΑΛΑΚΑΚΗ», Γραφικές Τέχνες «ΑΙΧΜΗ», Κατάστημα Αθλητικών Ειδών ΑTHLET’S FOOT, την ΘΕΡΜΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ, το κατάστημα Η/Υ και μηχανοργάνωσης «Ε-com», και τις Μεσιτείες Ασφαλειών Α.Ε. «ΜΕΛΛΟΝ».

_______________________________________________

| Αρχική Σελίδα | JUNIORS | STAR CUP   

| Παλιές διοργανώσεις | ΙΣΤΟΡΙΑ BEACH VOLLEY  

 

 

Συνέντευξη του Δημάρχου Τοπείρου

 

Από τις απονομές

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Α κος Κων/νος Τραχανέλης

 

Αναμνηστική

 

Στιγμιότυπο

 

Στιγμιότυπο

 

Στιγμιότυπο

 

                 Υλοποίηση: Δ.Ε.Τ.Α. Δήμου Τοπείρου