ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: προς τα ΜΜΕ

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ιστοσελίδας του Δήμου Τοπείρου, όλα τα τοπικά και περιφερειακά Μ.Μ.Ε που διαθέτουν ηλεκτρονική αλληλογραφία, προστέθηκαν στην Mailing List του www.topeiros.gr για την γρηγορότερη και πληρέστερη ενημέρωσή τους.

Παρακαλούνται όσοι διαπιστώσουν πρόβλημα με την υπηρεσία Mailing List, να ενημερώσουν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας με email στο web (at) topeiros.gr ή τηλεφωνικά στα: 2541093292-3.
Υπάρχουν δύο Mailing Lists. Μία για την ενημέρωση των Μ.Μ.Ε. και μία για την ενημέρωση των πολιτών.
Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και κάποιο άλλο email ή να διαγραφείτε από την υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή.*

Όπως θα διαπιστώσετε, η ιστοσελίδα του Δήμου Τοπείρου άλλαξε ριζικά την μορφή και λειτουργία της. Από στατική ιστοσελίδα, μεταμορφώθηκε σε τοπικό portal με δυναμικό περιεχόμενο, ώστε να γίνει πιο εύχρηστο και γρήγορο στην ενημέρωση και την προβολή της περιοχής.

Εκτός από τα γνωστά ενημερωμένα τμήματά της γύρω από Δημ. Υπηρεσίες, Αιτήσεις-Δικαιολογητικά, Φύση, Τουρισμό, Αθλητισμό και δραστηριότητες της περιοχής, διαθέτει πλέον αυτόματες μηχανές προσθήκης άρθρων, φωτογραφιών, συζητήσεων κλπ. Ο επισκέπτης μπορεί να γίνει μέλος, να εγγραφεί στην mailing list, να πάρει μέρος σε συζητήσεις, να στείλει φωτογραφίες, και άλλα πολλά.

Με εκτίμηση,
Κρόγιας Γιώργος
www.topeiros.gr

-------------------------------------------------------------------------
* Τα email που θα λαμβάνετε είναι καθαρά για ενημέρωση των συντακτών σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με δική σας ευθύνη, αν τα θεωρείτε σημαντικά για την ενημέρωση των πολιτών. Ο Δήμος Τοπείρου και η Δ.Ε.Τ.Α. δεν αναλαμβάνουν καμία οικονομική υποχρέωση χωρίς να έχει εκδοθεί ειδική εντολή δημοσίευσης.