Ημερίδα για γονείς και νέους στον Δήμο Τοπείρου

color topeiros

ΑΚΟΥΩ, ΣΕΒΟΜΑΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

eirini eikona

Άραγε την ακούμε τη φωνή των νέων;

Αυτό το ερώτημα θα απασχολήσει την ημερίδα για γονείς και νέους, με τίτλο: Ακούω, σέβομαι, υποστηρίζω το παιδί μου,

που θα γίνει: την Παρασκευή 15 Μαΐου, 5.00-8.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Τοξοτών του Δήμου Τοπείρου

Οι εμψυχωτές των Δημιουργικών Εργαστηρίων Νέων - δράση του Προγράμματος για την Εκπαίδευση των Παιδιών της Μουσουλμανικής Μειονότητας σε συνεργασία με τον Δήμο Τοπείρου και τον Συνήγορο του Παιδιού, κ. Γιώργο Μόσχο, διαμορφώνουν ένα χώρο διαλόγου και ευαισθητοποίησης γύρω από τις ανάγκες των νέων και την κοινωνική φροντίδα.

Η ημερίδα θα είναι παράλληλα δράση εμψύχωσης: ο Συνήγορος του Παιδιού θα κάνει συζήτηση με εφήβους του Δήμου, ειδικός κοινωνικής φροντίδας του Δήμου θα μιλήσει στους γονείς, κι ακόμα θα υπάρχουν γωνιές με δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά Ε΄και Στ΄Δημοτικού και εφήβους Γυμνασίου-Λυκείου.
Καλούμε τα μέλη των Συλλόγων Γονέων μαζί με τα παιδιά τους να πάρουν μέρος στην ημερίδα, ώστε να εξερευνήσουμε όλοι μαζί με ποιους τρόπους η κοινωνική φροντίδα είναι υπόθεση όλων μας.

Θωμάς Μίχογλου, Δήμαρχος Τοπείρου

Ειρήνη Θεοδωρακάκη, Αντιδήμαρχος Τοπείρου

Άννη Βασιλείου, Επιστημονική Υπεύθυνη των Δημιουργικών Εργαστηρίων Νέων

Για να κατεβάσετε την ανακοίνωση σε μορφή PDF πατήστε : εδώ