ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΠΑΙΔΙ & ΘΑΛΑΣΣΑ 2005"

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των μικρών δημοτών του Δήμου Τοπείρου καί αυτό το καλοκαίρι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2005

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Παιδί & Θάλασσα 2005» που για έβδομη συνεχή χρονιά έδωσε στους μικρούς δημότες του Δήμου Τοπείρου την ευκαιρία να μάθουν κολύμβηση από ειδικευμένους καθηγητές φυσικής αγωγής, να παίξουν και να γνωρίσουν φίλους από άλλους οικισμούς, αλλά και στους γονείς τους την ευκαιρία να απαλλαγούν για λίγες ημέρες από αυτή την «υποχρέωση», που επί-μονα τους ζητούν τα παιδιά τους.


Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν την περίοδο των 15 ημερών (χρονική διάρκεια του προγράμματος) η συμμετοχή κρίθηκε απολύτως ικανοποιητική. Συμμετείχαν πάνω από 260 παιδιά ηλικίας 6 έως 13 χρονών, με 4 δρομολόγια καθημερινά από όλους τους οικισμούς του Δήμου Τοπείρου.


Ο Δήμος Τοπείρου και η Δημοτική Επιχείρηση Τοπικής Ανάπτυξης για να ανταμείψουν τα παιδιά για την συμμετοχή τους, διοργάνωσαν την τελευταία ημέρα (Παρασκευή 22 Ιουλίου) αγώνες Beach Volley στην παραλία Ερασμίου. Ο τελικός που πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό, ενθουσιώδες, ακόμα και «φανατικό» κλίμα μεταξύ των οικισμών Αβάτου και Ερασμίου ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Αβάτου, στην οποία απονεμήθηκαν και αναμνηστικά δώρα.


Η εκδήλωση λήξης του προγράμματος τελείωσε αργά το μεσημέρι, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους μικρούς μας φίλους, που έδωσαν ραντεβού στις παραλίες του Δήμου Τοπείρου για τον επόμενο καλοκαίρι.