Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                              ΑΔΑ: Ψ1ΑΛΩΗΨ-8Φ7
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ ΑΔΑΜ: 20PROC007799192
ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
ΕΥΛΑΛΟ 67200,
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 5870/30-11-2020
                                                              
Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η   Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ
Ο  Δήμαρχος του Δήμου  Τοπείρου προκηρύσσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη προμηθευτή-χορηγητή για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ» προϋπολογισμού 164.040,16 € με ΦΠΑ 24%, για τις ανάγκες του Δήμου Τοπείρου και των νομικών του προσώπων και με κριτήριο κατακύρωσης για τα καύσιμα το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό κατά λίτρο επί τοις εκάστοτε διαμορφούμενης μέσης τιμής πώλησης του είδους λιανικής  (χωρίς Φ.Π.Α.) την  ημέρα παράδοσής του, όπως αυτές προσδιορίζονται από το παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων (http://www.fuelprices.gr) και για τα λιπαντικά την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, βάση τιμής. Μπορούν να κατατεθούν προσφορές για το σύνολο της δαπάνης για κάθε ομάδα ξεχωριστά. 
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι για ένα έτος από την ημερομηνία υπογραφής της.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, όπως ορίζεται στο άρθρο 2.2 τη διακήρυξης. 
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: Τετάρτη 23/12/2020 και ώρα: 14:00 μ.μ.
Η εγγύηση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται στο 2% επί της προϋπολογισθείσης από την υπηρεσία δαπάνης μη  συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για τα εκάστοτε προσφερόμενα  είδη.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Τοπείρου στο Εύλαλο και στο τηλέφωνο 2541068472 και στο email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αναλυτικά τεύχη θα είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσω της πύλης του ΕΣΗΔΗΣ και στην σελίδα του Δήμου Τοπείρου http://www.topeiros.gr/portal/
                                                  
ΕΥΛΑΛΟ 30/11/2020
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
 
ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ
 
 
 
 
Μοναδικός Κωδικός - ΑΔΑΜ : 20PROC007361949