ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

   

                     

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                           

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ            

ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Πληροφορίες: Παπασταυρινίδης Ηλίας  

Τηλέφωνο: 2541352621

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΙΤΛΟΣ:

«Παρεμβάσεις διασφάλισης πρόσβασης σε παραλίες του Δήμου Τοπείρου»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΡ.ΠΡΩΤ. 7028/30-12-2022

ΟΔήμοςΤοπείρουπροκηρύσσει Ανοικτό ΗλεκτρονικόΔιαγωνισμόμε κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάση της τιμής και μόνο για την δημόσια σύμβαση «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ» προϋπολογισμού 72.178,00 ευρώ με το Φ.Π.Α.

ΟΔιαγωνισμόςθαπραγματοποιηθείμεχρήσητης πλατφόρμαςτουΕθνικού ΣυστήματοςΗλεκτρονικών ΔημοσίωνΣυμβάσεων(Ε.Σ.ΗΗ.Σ.),μέσωτηςδιαδικτυακήςπύλης www.promitheus.gov.grτουσυστήματος.

Ηκαταληκτικήημερομηνίαυποβολής τωνπροσφορώνείναιη23-01-2023καιώρα14:00μ.μ.και η διαδικασίαηλεκτρονικής αποσφράγισης του(υπόακέλου«ΔικαιολογητικάΣυμμετοχής - Τεχνική Προσφορά» θαδιενεργηθεί μεχρήση τηςπλατφόρμαςτουΕθνικούΣυστήματοςΗλεκτρονικώνΔημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Δ.Η.Σ.), μέσω τηςΔιαδικτυακής πύληςΣφάλμα! Η αναφορά της υπερ-σύνδεσης δεν είναι έγκυρη.τουωςάνωσυστήματος.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της.

Αναλυτικά στοιχεία και προδιαγραφές των προς προμήθεια ειδών και υλικών καθώς και οι εργασίες ενσωμάτωσης τους, περιγράφονται στα τεύχη Τεχνικής Έκθεσης και Τεχνικών Προδιαγραφών.

Τα προς προμήθεια είδη κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων: (CPV) : 33196200-2 (Εξοπλισμός για άτομα με ειδικές ανάγκες), 33193000-9 (Αναπηρικά καρότσια, πολυθρόνες με τροχούς και συναφή είδη), 34953000-2 (Ράμπες πρόσβασης), 31523200-0 (Πινακίδες μονίμων μηνυμάτων).

Η παρούσα σύμβαση δεν υποδιαιρείται σε τμήματα.

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Υπουργείο Εσωτερικών, καθώς η πράξηείναι ενταγμένη στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών όπως ορίζεται στο άρθρο 2.2.1 της διακήρυξης.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων ευρώ (1.200,00 ευρώ), που αντιστοιχεί στο 2% του προϋπολογισμού της παρούσας χωρίς τον Φ.Π.Α.

Το συνολικό κείμενο της διακήρυξης αναρτάται στο ΚΗΜΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr) και στην ιστοσελίδα του Δήμου:www.topeiros.gr.

Επίσης, προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσιο προσβάσιμο, χώρο «Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του αναθέτοντα φορέα : www.topeiros.gr.

Αρμόδιος υπάλληλος για πληροφορίες είναι ο κ. Γρηγοριάδης Γεώργιος (Τηλ. 2541052621 & 2541041941).

Τα έξοδα δημοσίευσης στις εφημερίδες, βαρύνουν τον ανάδοχο.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι - ΜΕΛΕΤΗ & ΤΕΧΝ. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ - ΕΕΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ