7η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2017

Σας καλούμε να προσέλθετε στην τακτική  δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τοπείρου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στον οικισμό Ευλάλου, την ημέρα Δευτέρα στις 20 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 15:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα:

  1. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων οικ. έτους 2017.
  2. Λήψη απόφασης για την εξόφληση της υπ΄αριθμ.37/2015 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (Διαδικασία Μικροδιαφορών) και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης που περιλαμβάνει το επιδικασθέν κεφάλαιο, τόκους και δικαστικά έξοδα.
  3. Λήψη απόφασης για τη μη άσκηση έφεσης κατά της απόφασης 15/2016 του Ειρηνοδικείου Ξάνθης(ειδική διαδικασία) και δικαστικό συμβιβασμό και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης που περιλαμβάνει το επιδικασθέν κεφάλαιο  και τα δικαστικά έξοδα.
  4. Λήψη απόφασης για την εξόφληση της υπ΄αριθμ.67/2016 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης  και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης που περιλαμβάνει το επιδικασθέν κεφάλαιο, τόκους και δικαστικά έξοδα.
  5. Λήψη απόφασης για την εξόφληση της υπ΄αριθμ.80/2016 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης  και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης που περιλαμβάνει το επιδικασθέν κεφάλαιο, τόκους και δικαστικά έξοδα.
  6. Καθορισμός όρων δημοπράτησης διαγωνισμών των προμηθειών «προμήθεια υλικών οδοποιίας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ