ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 9ης ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2017

     Σας καλούμε να προσέλθετε στην τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τοπείρου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στον οικισμό Ευλάλου, ημέρα Παρασκευή στις 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα:

1. Εκλογή Αντιπροέδρου Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Τοπείρου.

2. Εξουσιοδοτεί και δίνει την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα στον νομικό σύμβουλο του Δήμου Δικηγόρο Ξάνθης κο Παύλο Καραβέλη, όπως παραστεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης κατά την δικάσιμο της 20-3-2017 ή όποτε αυτή μετ΄αναβολή ορισθεί και εκπροσωπήσει τα νόμιμα συμφέροντα του Δήμου επι αγωγής χρέους του Νικολάου Γιαννακίδη κατά του Δήμου.

3. Εξουσιοδοτεί και δίνει την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα στον νομικό σύμβουλο του Δήμου Δικηγόρο Ξάνθης κο Παύλο Καραβέλη, όπως παραστεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης κατά την δικάσιμο της 20-3-2017 ή όποτε αυτή μετ΄αναβολή ορισθεί και εκπροσωπήσει τα νόμιμα συμφέροντα του Δήμου επι αγωγής χρέους της «Γ. ΤΟΛΜΙΔΗΣ – Σ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ Ο.Ε.» κατά του Δήμου.

4. Εξουσιοδοτεί και δίνει την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα στον νομικό σύμβουλο του Δήμου Δικηγόρο Ξάνθης κο Παύλο Καραβέλη, όπως παραστεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης κατά την δικάσιμο της 20-3-2017 ή όποτε αυτή μετ΄αναβολή ορισθεί και εκπροσωπήσει τα νόμιμα συμφέροντα του Δήμου επι αγωγής του υπαλλήλου Χρήστου Βασιλειάδη κ.λ.π. (12) υπαλλήλων του Δήμου ΚΑΤΑ του Δήμου, με αντικείμενο απαιτήσεις τους για επίδομα αδείας, δώρο Πάσχα και δώρο Χριστουγέννων των ετών 2014, 2015 και 2016.

5. Εξουσιοδοτεί και δίνει την ειδική εντολή και πληρεξουσιότητα στον νομικό σύμβουλο του Δήμου Δικηγόρο Ξάνθης κο Παύλο Καραβέλη, όπως παραστεί ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης κατά την δικάσιμο της 3-4-2017 ή όποτε μετ΄αναβολή αυτή ορισθεί και εκπροσωπήσει τα νόμιμα συμφέροντα του Δήμου επι αγωγής χρέους του Γεωργίου Μακρίδη κατά του Δήμου.

6. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων οικ.έτους 2017.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ