"Εράσμια 2010" από 25 έως 29 Αυγούστου

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/08/2010
18:30μ.μ. Δημιουργική απασχόληση των παιδιών με ζωγραφική
19:00μ.μ. Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας της «ΚΕΣΣΑΝΗΣ» Ερασμίου
21:00μ.μ. Θεατρική παράσταση από το θεατρικό εργαστήρι της πολιτιστικής στέγης Ερασμίου με το έργο «Λυσιστράτη» (διασκευή για παιδιά), Σκηνοθεσία: Λειβαδίτης Κων/νος, Είσοδος: ελεύθερη

ΠΕΜΠΤΗ 26/08/2010
19:00μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός με θείο κήρυγμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Φανουρίου στην παραλία Ερασμίου
21:00μ.μ. Σύντομοι χαιρετισμοί επισήμων
21:15μ.μ. Οι γυναίκες του ΚΑΠΗ Ερασμίου θα παρασκευάσουν πλιγούρια τριφτάρια με παραδοσιακό τρόπο.
Η χορωδία της πολιτικής στέγης Ερασμίου θα εκτελέσει παραδοσιακά τραγούδια από την διεύθυνση του δασκάλου μουσικής κ. Μανώλη Θεοδώρου. Την χορωδία θα συνοδεύσει το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας. Εμφάνιση του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου γυναικών «ΓΑΙΑ». Η βραδιά θα κλείσει με την προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων από τον σύλλογο γυναικών «ΓΑΙΑ» και του ΚΑΠΗ.
Παράλληλες εκδηλώσεις:
Α) Έκθεση ψηφιδωτού από τα μέλη του συλλόγου μας.
Β) Έκθεση αγιογραφίας και σκίτσου από την κ. Διγενή Αθανασία
Γ) Έκθεση φωτογραφίας από τον κ. Κουτσομιχάλη Σπύρο με θέμα: «Το δέλτα του Νέστου και το Μέγα δάσος». Επίβλεψη, επιμέλεια: Μήτρενα Παρασκευή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/08/2010
21:15μ.μ. Συναυλία του συγκροτήματος D-ECHO. Το συγκρότημα D-ECHO δημιουργήθηκε στη μορφή που είναι σήμερα τον Μάρτιο του 2010. Έχει rock και pop επιρροές με ελληνικό και αγγλικό στοίχο. Έχει εμφανιστεί σε πολλά club της Θεσσαλονίκης και είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστεί στην περιοχή της Ξάνθης. Είσοδος: 3 ευρώ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/08/2010
18:30μ.μ. Αγώνες ποδηλασίας. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Τερζή Δημήτριο, τηλ.: 6946193751 – 25410 61052
19:00μ.μ. Μέγας πανηγυρικός εσπερινός του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου
20:15μ.μ. Περιφορά της Ιεράς εικόνας του πολιούχου μας Τιμίου Προδρόμου με την συμμετοχή του συλλόγου γυναικών «ΓΑΙΑ»
21:00μ.μ. Λαϊκό γλέντι από τον αθλητικό σύλλογο «ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ»

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/08/2010
7:30π.μ.-10:30π.μ. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με Θείο κήρυγμα
10:30π.μ. Βόλτα με ποδήλατα και άλογα στο μέγα δάσος Νέστου (Γκοτζά Ορμάν), επίσκεψη στο περιβαλλοντολογικό κέντρο Ερασμίου και ενημέρωση. Για πληροφορίες στην κ. Ισαβέλλα Δαλμά, τηλ.: 6986719899
18:30μ.μ. Αγώνες δρόμου (πληροφορίες: Βαθρακάς Στέργιος, τηλ.: 6972641747)
21:00μ.μ. Παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα του Βαγγέλη Δωρόπουλου (οργάνωση: Πολιτιστική στέγη Ερασμίου-σύλλογος γυναικών «ΓΑΙΑ»).
21:30μ.μ. Εμφάνιση του χορευτικού συγκροτήματος της πολιτιστικής στέγης Ερασμίου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι γυναίκες του χωριού θα προσφέρουν ζυμωτό ψωμί ψημένο σε ξυλόφουρνο.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος