Featured

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων για το διδακτικό έτος 2024-2025.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 3870/2010 (Α’138 ) όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν.
  2. Τις διατάξεις του Ν.3584/2007 (Α΄143), Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών Υπαλλήλων, όπως ισχύουν.
  3. Τις διατάξεις του Ν.3463/2006 (Α΄114), Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων, όπως ισχύουν.
  4. Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (Α΄87), Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης, όπως ισχύουν.
  5. Την με αριθμό 55472/23-07-2021 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών «Διαδικασία και κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού
Featured

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχές για την Θρησκευτική Εορτή των Μουσουλμάνων Κουρμπάν Μπαϊράμ

Ενόψει των εορτών της περιόδου του ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ ευχόμαστε  σε όλους τους συμπατριώτες μας μουσουλμάνους, στους επισκέπτες, στους εργαζόμενους και τους περαστικούς του Δήμου Τοπείρου, Χρόνια Πολλά…!!!

Η περίοδος του ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ ελπίζω να γίνει μια ευκαιρία για περισσότερη αλληλοκατανόηση, αλληλοβοήθεια και αλληλοσεβασμό. Με την ειρηνική και δημιουργική μας συνύπαρξη, ας φτάσουμε τον Δήμο μας ψηλά,  κάνοντάς τον τόπο μας, τόπο ευημερίας και προκοπής για όλους μας.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ…!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

kurban bayram

Featured

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εν όψει της Εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, ο οικισμός του Ευλάλου του Δήμου Τοπείρου διοργανώνει εκδήλωση προς τιμή του Ιερού Ναού Αναλήψεως Του Κυρίου, στο Εύλαλο. Το πρωί θα ακολουθήσει λειτουργία στον Ιερό Ναό χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ.  Παντελεήμονος.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου θα παρευρεθεί στην λειτουργία μαζί με τις Δημοτικές Αρχές. Λόγω της εορτής και κατόπιν εντολής του Δημάρχου οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν

Featured

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

pap2024

Πρόγραμμα πρόληψης της 4ης ΥΠΕ με δωρεάν TestPAP στο ιατρείο Ευλάλου Δήμου Τοπείρου

Ο Δήμος Τοπείρου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αβδήρων, στο πλαίσιο της προώθησης της δημόσιας υγείας της 4ης Υ.Π.Ε, διοργανώνει δράση με δωρεάν προληπτικές γυναικολογικές εξετάσεις Τεστ Παπανικολάου σε ασφαλισμένες και ανασφάλιστες γυναίκες από 20 εώς και 65 ετών. Η δράση αυτή θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη από τις 11 Ιουνίου εώς και τις 30 Ιουλίου ,από τις 8:30 π.μ εώς τις 14:00 μ.μ στο Περιφερειακό Ιατρείο Ευλάλου.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 25413 55-405 και 25413 55-401 του Κέντρου Υγείας Αβδήρων ώστε να κλείσουν ραντεβού.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Η

Featured

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΝΔ Ιωάννη Βεζυργιαννίδη στον Δήμο Τοπείρου

Τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς ευρωεκλογές Ιωάννη Βεζυργιαννίδη, υποδέχθηκε την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Τοπείρου ανέπτυξε στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον προγραμματισμό και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε τοπικά θέματα, καθώς και στην αναζήτηση νέων έργων και προγραμμάτων τα οποία μπορούν να στηριχθούν μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, διαμορφώνοντας ευνοϊκότερες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στις τοπικές κοινωνίες. 

Ο κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αυτοδιοικητική ατζέντα της περιοχής, σημειώνοντας την υποστήριξη του μέσω

Featured

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κινητές Μονάδες Υγείας του ΕΟΔΔΥ επισκέφθηκαν τον Δήμο Τοπείρου την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 με μια μονάδα εμβολιασμού για ιλαρά σε παιδιά πληθυσμού Ρομά ηλικίας 1 έως 14 ετών.

Η κινητή μονάδα αρχικά βρέθηκε στον οικισμό Εύλαλο και έπειτα στους οικισμούς Ηλιόπετρας και Κύρνου όπου πραγματοποίησε εμβολιασμούς και έλεγχο βιβλιαρίων σε παιδιά για την ασθένεια της Ιλαρά.

Η παραπάνω ενέργεια γνωστοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με την συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

20240528 145910

20240528 145952

Featured

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Μίχογλου Θωμάς συγχαίρει την ομάδα ποδοσφαίρου «Άρης Αβάτου» του Δήμου μας, η οποία δικαίως μετά από έξι χρόνια, κατάφερε να είναι Κυπελλούχος Ξάνθης για 3η συνεχόμενη φορά στην ιστορία του, κλείνοντας καταπληκτικά μια εξαιρετική σεζόν, επικρατώντας άνετα με το σκορ 3-0 έναντι του Α.Ο. Ξάνθης στο γήπεδο της Γενισέας.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία μας γεμίζει χαρά και αποδεικνύει ότι όλοι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν με δύναμη, αγωνιστικότητα και ομαδικότητα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση, τον  προπονητή, το  τεχνικό  επιτελείο  και σε όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας και ευχόμαστε να συνεχίσει τους αγώνες της με&nbsp

Featured

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για τις Επανεγγραφές και Νέες εγγραφές για την περίοδο 2023-2024 των τμημάτων Παιδικών Σταθμών:
1. ΑΒΑΤΟΥ –δυναμικότητας 15 νήπια
2. ΜΑΓΓΑΝΩΝ, –δυναμικότητας 31 νήπια
3. ΤΟΞΟΤΩΝ–δυναμικότητας 50 νήπια


Οι Αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά επανεγγραφής και εγγραφής γίνονται δεκτές από την 10-05-2024 μέχρι 31-05- 2024, με φυσική παρουσία και από τις 8:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στους Παιδικούς Σταθμούς είτε με αποστολή αυτών στο E mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη

Featured

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίαση Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στον Δήμο Τοπείρου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Συνεδρίασε την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) υπό τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, με σκοπό τον καλύτερο δυνατό συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πυρκαγιών, εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου έτους 2024.

Κατά τη συζήτηση αναφέρθηκαν ζητήματα που έχουν αντιμετωπιστεί στο παρελθόν, ενώ παράλληλα έγιναν προτάσεις με στόχο την ενίσχυση της πρόληψης και βελτίωση του βαθμού ετοιμότητας των εμπλεκόμενων φορέων.

Ειδικότερα, για την πρόληψη και αντιμετώπιση κινδύνων

Featured

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Διακηρύττει φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης  της κοινότητας Ευλάλου στο αγρόκτημα Κεντητής για την κατασκευή  πρόχειρου καταλύματος για τον ενσταυλισμό ζώων.

    Αγρόκτημα Κεντητής  εμβαδόν 5.711,00 τ.μ.   τμήμα ΚΑΕΚ   370101620046

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Υποκατηγορίες

Ηχογραφραφήσεις Συνεδριάσεων Συλλογικών Οργάνων του Δήμου

ekloges

Όλα όσα χρειάζεσαι για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Όλες οι Εγκύκλιοι, οι ΚΥΑ και οι Αποφάσεις για τις εκλογές

Εκλογές στη σελίδα του ΥΠΕΣ: ekloges.ypes.gr

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Συνδυασμοί

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ 


 

ΝΕΟ! Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α Τ Α